Теленор приема предварителни поръчки за новите Apple AirPods

Теленор вече приема предварителни поръчки за третото поколение безжични слушалки на Apple. AirPods 3rd Generation могат да бъдат закупени на сайта на оператора, като доставките ще се извършват след 26 октомври, когато стартират и официалните продажби във физическите магазини на телекома. Те се предлагат на цена от 419.99 лв. в брой или за 20.49 лв. на месец с допълнителен лизинг за 24 месеца.

Новите AirPods поддържат функцията за пространствен звук Spatial Audio и осигуряват до 6 часа възпроизвеждане с едно зареждане. Потребителите могат да се възползват от предимствата на функцията за пространствено аудио и Dolby Atmos при слушане на музика в Apple Music, стрийминг на филми и телевизионни предавания със съответната поддръжка. Има и функция за динамично проследяване движенията на главата.

Моделът включва специална акустична система за по-качествен звук, а това се подпомага и от чипа H1. Слушалките неутрализират страничния шум от вятъра при използване на открито, освен това те поддържат и кодек AAC-ELD, който осигурява HD качество на звука при разговори през FaceTime. AirPods са водоустойчиви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *