Теленор обявява официалните продажби на Huawei nova 8i и Huawei nova 9

Теленор България обявява официалните продажби на най-новите смартфони на Huawei от серията nova, моделите Huawei nova 8i и Huawei nova 9. Този месец всички частни и бизнес клиенти на оператора могат да се възползват от специалната оферта Върни и Вземи във всички магазини на оператора, с която получават 100 лв. отстъпка от цената на който и да е от двата модела от серията nova при връщането на стар телефон. Бонусът се прилага независимо в брой или на лизинг ще се закупи апаратът. При онлайн покупка на апарат, клиентите автоматично получават 100 лв. отстъпка при плащане в кеш, с въвеждането на промокод NOVA100.

Офертата е валидна с договор за мобилни услуги на тарифен план Тотал Макс 36.99 лв. и по-висок. Моделите HUAWEI nova 8i 128GB в черно и сребристо започват на цени от 13,99 лв./месец, a HUAWEI nova 9 128GB в черно и звездно синьо (Starry Blue) са на цени от 23,99 лв./месец при вземане на лизинг за 24 месеца.

Ревю: Huawei nova 9

nova 9 е с модерен и атрактивен дизайн. Той има 50MP, широкоъгълна камера с възможност за 4K видео и 32MP селфи камера за повече от обикновено селфи. Двете камери заедно предлагат иновативни възможности за 4К видео в различни комбинации. Устройствата използват чипсет Snapdragon 778G с 4G свързаност, 8GB RAM и 128/256GB памет за файлове. Батерията на nova 9 e с капацитет 4300 mAh и бързо зареждане на 66 вата.

Повече за актуалните оферти на оператора можете да откриете на страницата на оператора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *