По-чист въздух у дома и по-ниски сметки за ток с комбиниран климатик с пречиствател за въздух от LG

Все по-често купуваме и използваме smart или „умни“ отоплителни и домакински уреди, които пестят енергия, готвят без мазнина или защитават дома ни от вируси и бактерии. Те се свързват чрез интернет, като по този начин могат да се контролират лесно и да ни дават подробна информация за функциите и работата, която извършват. Умните уреди улесняват ежедневието ни и пестят ресурси – както нашите, така и на природата. В началото това бяха смарт телевизорите, после хладилниците и пералните, а напоследък такива са и климатиците и пречиствателите за въздух. С функцията Smart Diagnosis™ на уредите LG можем да проверим настройките и инсталацията или да намерим необходимата ни информация директно през нашето мобилно устройство. Това прави решаването на проблеми, възникнали с уреда, още по-лесно и бързо.

Климатиците на LG с технология AirCare Complete System охлаждат, отопляват и пречистват въздуха в дома ни чрез 4 нива на филтрация. Първото ниво се нарича Предфилтър и улавя едрите прахови частици, предоставяйки защита и много по-малко видим прах в стаята. Второто ниво се състои от UVnano™ технологията, която поддържа вентилатора на климатика чист и премахва 99,99% от бактериите с UV LED светлина. Третото ниво е Auto Cleaning – вътрешното автоматично почистване, което изсушава влагата в климатика, за да ѝ попречи да се наслои. Накрая идва Plasmaster™Ionizer+, който отстранява 99% от полепналите бактерии и дезодорира.

DUAL Inverter Compressor™, наличен при иновативния климатик с пречиствател AP12RT, отстранява проблема с шума и поддържа желаната температура, като спестява енергия, има по-дълъг живот и осигурява икономично и безшумно охлаждане и отопление. Инверторният компресор непрекъснато регулира скоростта, за да поддържа желаните нива на температурата. Освен това DUAL Inverter Compressor™ и неговият енергоспестяващ работен честотен диапазон спестяват повече енергия при отопление от стандартния компресор. Това позволява повече дебит и по-равномерно разпределение на въздуха в помещението. Елегантният дизайн на климатика на LG улеснява монтажа, плъзгащия се EZ филтър улеснява поддръжката, а големият дискретен дисплей показва текущото потребление на енергия. Gold Fin™ гарантира по-голямата устойчивост на корозия на повърхността и подобрява трайността на топлообменника за много по-дълъг период от време. Климатиците на LG са проектирани така, че да се монтират по-лесно и по-ефективно независимо от околните предмети и броя на лицата, които участват в процеса на монтаж. Режимът „Комфортен сън“ осигурява приятна обстановка за спокоен отдих, като регулира автоматично 3 различни функции (индиректен въздушен поток; 7-часова настройка на времето на изключване; нежен ветрец и логическа настройка на времето за сън).
Уредът е с потвърждение, получено от TUV Rheinland, за продукт с гарантиран 10-годишен жизнен цикъл.

Пречиствателят на въздух PuriCare AS95GDWV0 е още едно „умно“ устройство от LG. Той е мощен, ефективен и много надежден. Има сензор за миризми и прах и чрез тях осигурява чист въздух в дома ни. Това се случва, като уредът поглъща замърсителите чрез уникалната си система за пречистване на 360 градуса, която има 6 степени на филтриране на фини прахови частици и вредни миризми. С помощта на своя Clean Boоster пречиствателят осигурява чист въздух в цялото помещение без значение къде точно е поставен, тъй като се изправя и се върти в две посоки. Той също се свързва чрез Wi-fi с телефон и приложението LG ThinQ™, предоставяйки възможност за дистанционно управление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *