Функцията за дистанционно снимане вечe и за Huawei nova 9 + Watch 3

Функцията за дистанционно заснемане вече е налична за смарт часовници Huawei с операционна система HarmonyOS в комбинация с мобилен телефон, актуализиран до EMUI 12 или HarmonyOS. Когато става въпрос за правене на групови снимки, обикновено трябва да помолим минувач да ни помогне да направим кадъра.

Ревю: Huawei nova 9

Huawei прави възможно да управлявате камерта на nova 9 със смарт часовник и да я използвате за снимане от разстояние. Функцията се поддържа в комбинация със смарт часовник, базиран на HarmonyOS, каквато е серията Watch 3. Нещо повече, можете да превключвате предната и задната камера чрез часовника, когато правите снимки. Можете да увеличавате или намалявате приближението чрез въртящата се корона на часовника.

Ревю: Huawei Watch 3 Pro

Ако използвате HUAWEI Watch 3 с HarmonyOS и HUAWEI nova 9 с EMUI 12, ето как можете да управлявате вашата камера със смарт часовника:

  1. Стартирайте функцията Дистанционен спусък/Remote Shutter на вашия HUAWEI Watch 3
    Това автоматично ще отвори приложението на камерата на HUAWEI nova 9.
    След това визуализацията ще бъде достъпна и на екрана на Watch 3;
  2. След това композирайте кадъра си и позиционирайте своя HUAWEI nova 9. Например, когато правите снимки с приятели и семейство, можете да използвате статив или да закрепите смартфона по подходящ начин;
  3. От екрана на вашия Watch 3 можете да променяте експозицията по същия начин, както бихте го направили от телефона;
  4. Докоснете горната част на екрана, за да изберете един от режимите: Снимка или 30-секундно видео и заснемане със забавяне. И трите режима поддържат визуализация в реално време;
  5. За да направите вашия перфектен кадър, натиснете бутона в долната част на часовника.

nova 9 е с елегантен дизайн и Ultra Vision камера, която включва 50-мегапикселов RYYB Ultra Vision главен сензор, 8MP с ултраширокоъгълна оптика, 2MP за дълбочина и 4cm макро камера. Серията Huawei Watch 3 има 4 представители на българския пазар. Тя включва Watch 3 Elite със стоманени 46мм корпус и каишка, Watch 3 Pro Elite – с 48мм корпус и каишка от титаниева сплав и втора флуороеластомерна каишка в кутията, класическия Huawei Watch 3 Pro с 48мм корпус от титаниева сплав и каишка от естествена кожа с декоративни шевове и Watch 3 Active – с 46мм корпус от неръждаема стомана с черен завършек и черна флуороеластомерна каишка.

Последните версии на устройствата са: 2.0.0.188(SP3C432E187R1P187) за HUAWEI Watch 3 и 12.0.1.167(C432E2R1P2) за HUAWEI nova 9.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *