Vivacom има нов главен изпълнителен директор

United Group обяви, че Николай Андреев е назначен за главен изпълнителен директор на българския телеком-оператор Vivacom, считано от 1 декември. Той е настоящият главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп и поема поста от Атанас Добрев, който обяви своето оттегляне през август.

Николай Андреев се присъединява към Нова Броудкастинг Груп през 2009 година като главен финансов директор, а през 2019 година поема управлението на компанията. Преди това е бил финансов директор и директор „Връзки с инвеститорите“ в Девин АД. Заемал е различни ръководни позиции за България и страните от Централна и Южна Европа в международната корпорация Юниливър.

Николай Андреев

През 2014 година печели отличието „Най-добър финансов директор“ на годишната церемония на Форума на финансовите директори на EY и Forbes за неговите професионални постижения и за приноса му към развитието на професията. Николай Андреев е магистър по финанси.

United Group съобщи, че Дирк Геркенс, Директор „Програмиране, продукция и рекламни продажби“ на United Media, е назначен за главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп. Той се присъедини към United Group миналата година и е част от Борда на директорите на United Media. Геркенс участва пряко в управлението на Нова Броудкастинг Груп, след като компанията беше придобита от United Group преди почти една година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *