Булсатком с коледна промоция за b-box

За коледните и новогодишните празници, Булсатком предлага нови промоционални оферти. Те включват услугата b-box, която Булсатком пусна на пазара в началото на тази година.

B-box e Android TV приемник, който добавя смарт функционалности към всеки телевизор. Това включва и поддръжката за приложения от Google Play. Той може да се използва както на територията на страната, така и в чужбина в рамките на ЕС. Услугата на Булсатком за интерактивна телевизия предлага достъп до над 240 ТВ канала, от които над 130 с HD качество, 8 в 4К ULTRA HD качество, както и над 40 канала, разпространявани само за клиентите на Булсатком.

Промоционалните предложения включват покупка на b-box и 12 месечен достъп до интерактивната телевизия и се предлагат в три варианта – Premium Zombie, Super Sport и Fat boy. Premium Zombie е на цена от 199.99 лв. и включва над 190 ТВ канала + HBO, HBO 2 и HBO 3. С пакет Super Sport, който е на цена 299.99 лв. клиентите на Булсатком могат да гледат много спорт с включените канали Diema Xtra, Max Sport и Eurosport 4K.

Пакетът Fat boy обхваща всички ТВ канали, които предлага интерактивната телевизия на Булсатком за 399.99 лв. Специалните оферти са валидни от 18 ноември 2021 г. до 15 януари 2022 г. и от тях могат да се възползват всички нови и съществуващи клиенти на Булсатком.

b-box предоставя възможност за достъп до архив и видеотека, която включва тематично подбрани над 1000 свободно достъпни филми, сериали и детски поредици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *