Samsung с продадени милион бройки The Frame през 2021 г.

Samsung обяви, че е продала повече от един милион бройки „The Frame“ тази година, което го прави първият Lifestyle телевизор на Samsung, продаден в над един милион бройки в рамките на една година. Голямото търсене на Lifestyle телевизори в Северна Америка и Европа ще увеличи общите продажби до над 2 милиона бройки, считано от официалното пускане на The Frame през 2017 г. до края на 2021 г.

The Frame е най-популярният модел сред Lifestyle TV гамата на Samsung. Откакто беше пуснат за първи път през 2017 г., дизайнът, характеристиките и размерът на The Frame непрекъснато се развиват, отразявайки променящите се вкусове и нужди, свързани с начина на живот на потребителите.

За да бъде в крак с потребителските тенденции Samsung подобрява всяка нова итерация на The Frame. През 2020 г. от компанията добавиха QLED технология на картината. Телевизорът също така включва сензор за регулиране на нивото на яркост в зависимост от заобикалящата среда. През юли 2021 г. Samsung пусна и 85-инчова версия на The Frame, така той се предлага в пет различни размера (32″, 55″, 65″, 75″, 85″).

The Frame може да бъде поставен на стойка за телевизор, монтиран на стена, за да изглежда като в галерия или на наскоро пуснатата ни студийна стойка. Акцент при телевизора е Art Store – платформа за абонамент за произведения на изкуството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *