Нови данни за сгъваемия смартфон на OPPO

Всички сме в очакване на по-голяма конкуренция при смартфоните със сгъваеми екрани. Към момента пазарът извън Китай е доминиран от Samsung, като актуалните модели на компанията са Galaxy Z Fold3 и Galaxy Z Flip3. Макар двете устройства да са отлични предложения, наличието на ефективна конкуренция би трябвало да доведе до по-ниски цени и по-голям избор за потребителите.

Сред производителите, от които очакваме такива устройства е и OPPO. Компанията е близко до анонсирането на свой модел, като лийкърът Digital Chat Station споделя някои от очакваните му параметри. Той изглежда ще се сгъва навътре по подобие на линията Galaxy Fold. Външният екран ще е с честота 60 херца, отвор за селфи камера и леко извито стъкло.

Основният екран също ще има отвор за селди камера, но ще е с честота до 120 херца. Четецът на отпечатъци ще е разположен отстрани на корпуса. Основната камера ще е тройна и с 50MP сензор. Устройството може да дебютира с името Find N 5G.

Преди време компанията показа и концепцията си за смартфон с навиващ се екран – OPPO X 2021. Той за съжаление все още е само концепция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *