Стартират продажбите на Huawei Watch GT 3 в България

Серията Huawei Watch GT 3 е новото предложение на Huawei в навечерието на празничния сезон. Тя впечатлява със своя дизайн и естетика, която напомня на елегантните традиционни часовници, като същевременно осигурява двуседмичен живот на батерията (при 46mm версиите) и множество актуализации на своите хардуерни и софтуерни възможности.

На българския пазар през декември последователно ще се появят четири варианта, два от които са специално насочени към дамите – Watch GT 3 42мм с каишки съответно Light Gold Milanese и White Leather. По-големият, 46мм корпус, е придружен със стоманена или черна каишка от флуороеластомер. И мъжкият, и дамският вариант вече поддържат приемане на обаждания през Bluetooth свързаност със смартфон.

Ревю: Huawei Watch GT 3

Huawei Watch GT 3 се предлага в два размера – 46мм и 42мм, като и двете версии носят духа на традиционните елегантни часовници, а вариантът в 42мм добавя деликатност и мекота в дизайна. Въпреки че и двете версии са леки (42.6 гр и 35 гр съответно), 42 милиметровият Watch GT 3 е по-тънък, което го прави подходящ избор за потребителите, които предпочитат по-фин дизайн.

По отношение на материалите и изработката, предният корпус на серията Watch GT 3 е изработен от неръждаема стомана, която е лека и здрава, устойчива на топлина и студ. Междувременно, задната част, изработена от композитен материал от полимерни влакна, е с повишена здравина.

В сравнение с предишното поколение GT 3 разполага с по-голям екран, както във версията от 46 мм, така и в тази от 42 мм.  За първи път в GT серията има и въртяща се корона за по-лесна навигация. Новият смарт часовник поддържа и персонализирани циферблати. Налице са около 10 000 дизайна.

46-милиметровата версия предлага 14-дневен живот на батерията, докато 42-милиметровата предлага 7-дневен живот на батерията при типична употреба. За първи път в семейството на Watch GT, Watch GT 3 поддържа бързото безжично зареждане с масови безжични зарядни станции и безжични захранващи батерии. Освен това, той е оборудван с функция за обратно безжично зареждане, така че потребителите могат да използват смартфон Huawei за бързо зареждане на часовника, без да се налага да носят зарядно устройство.

Обновен хардуер и софтуер за подобрено следене на здравето

Huawei Watch GT 3 поддържа технологията TruSeen™ 5.0+ за следене на пулса, която е още по-прецизна. Отчита се и кислородното насищане на кръвта, денонощно, както в покой, така и по време на тренировки. Моделът може да измерва и температурата на кожата. Новите смарт часовници идват и с ергономичен 2.5D гръб, с полирано извито стъкло, следващо формата на костта на китката.

В комбинация с 24/7 следене на пулса, той обръща внимание още на дишането, стреса и менструалния цикъл на дамите. Технологията за проследяване на съня – HUAWEI TruSleep™ 2.0, предоставя подробни данни и стотици предложения за подобряване на качеството му. 

Huawei Watch GT 3 предлага над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални. Часовникът предлага и персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на потребителя и спортните му навици. Потребителите могат да задават свои тренировъчни цели и да следят резултатите в реално време както от самия часовник, така и от приложението Huawei Health на свързания смартфон.

Цени и наличности

Watch GT 3 46мм и 42мм ще се предлагат в цялата партньорска мрежа на Huawei у нас – A1, Теленор, Виваком, Технополис, Техномаркет, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп.  Watch GT 3 46мм със стоманена верижка е на препоръчителна цена от 649 лева, а с черна каишка от ергономичния флуороеластомер – 529 лв. По-малките версии с 42мм корпус идват на препоръчителни цени от 649 лева за металната верижка в цвят Light Gold Milanese, и 529 лв. за варианта с бяла кожена каишка. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *