Голяма част от клиентите на Теленор предпочитат да купят своята винетка онлайн

Теленор дава възможност за онлайн закупуване на винетка в три стъпки: избор на категорията автомобил, на типа винетка (годишна, месечна, седмична или за уикенда) и регистрация на данните на автомобила.

Плащането се извършва с дебитна или кредитна карта, a закупуването може да стане през приложението MyTelenor Bulgaria или директно през сайта на оператора. Телекомът предлага възможност за закупуване на винетка от близо две години.

От компанията съобщават, че близо 70% от потребителите, избрали оператора, за да вземат винетка, правят покупката си онлайн – чрез приложението MyTelenor Bulgaria или сайта на Теленор.

Останалите 30% предпочитат магазините в страната, за да закупят иначе дигиталния документ. От оператора напомнят, че клиентите могат да се подготвят за предстоящите пътувания по празниците, като подновят своята винетка онлайн или на живо, до 30 дни по-рано преди изтичането й.

Още информация за е-Винетката можете да откриете на сайта на оператора или на място във всеки един физически магазин на Теленор в цялата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *