Samsung има нов таблет – Galaxy Tab A8

Споделете публикацията:

Samsung представи най-новия си таблет, Galaxy Tab A8. Моделът има голям 10.5-инчов екран със съотношение на страните 16:10 и 80% съотношение на екрана към тялото. Както централният, така и графичният процесор са подобрени с 10% в сравнение с предшественика му.

Galaxy Tab A8 ще се предлага с памет комбинация 3/4GB RAM и 32/64GB памет за файлове с опция за добавяне на памет карта до 1TB. Батерията е с капацитет 7 040 mAh и до 15W мощност на зареждане. Мултимедийната му система включва четворни високоговорители с Dolby Atmos. Galaxy Tab A8 се предлага с два месеца неограничен достъп до YouTube Premium за нови потребители.

Таблетът предлага някои възможности за мултитаскинг, включително за разделяне на екрана и едновременно отваряне на две различни приложения и дори изскачащ прозорец с функцията Multi-Active Window. Функцията Drag & Split автоматично отваря втори прозорец на браузъра за по-динамично сърфиране в мрежата. Galaxy Tab A8 е снабден с основна 8MP камера и предна 5MP камера, както и функция Screen Recorder, с която учениците, учителите и дори геймърите няма да пропускат нищо.

Има Wi-Fi свързаност и опция за LTE, а освен това са налични жак за слушалки и USB Type-C порт. Galaxy Tab A8 ще се предлага в цветовете сиво, сребристо и розово злато, като се очаква в Европа в края на декември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.