OnePlus Buds Z2 включват ANC и издържат по-дълго

Споделете публикацията:

OnePlus представи новото поколение на бюджетните си слушалки Buds Z. Buds Z2 изглеждат идентично с първата версия, но включват някои значителни подобрения. На първо място това е наличието на технология за активно шумопотискане (ANC) до 40 dB. Наличен е и режим за пропускване на околния звук.

На фона на това са използвани същите 11-милиметрови динамични говорители каквито има в Buds Pro. Интерес прави и наличието на поддръжка за технологията Dolby Atmos. Новият модел дава до 5 часа плейбек с ANC или 7 часа без. Освен това благодарение на кейса за зареждане получавате общо до 38 часа. Неговото зареждане е през USB Type-C порт.

За връзка със съвместимо устройство се използва Bluetooth 5.2, а всяка слушалка разполага с три микрофона. За геймърите ще е важно и да знаят, че се поддържа латентност до 94 милисекунди. Разбира се има и сензорно управление на някои функционалности. Моделът има директна интеграция за смартфоните на компанията, а за останалите има приложение наречено HeyMelody.

Buds Z2 са със сертификация IP55, а кейсът за зареждане има IPX4 сертификация. Слушалките се предлагат в черен и бял цвят с цена 99 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.