Това е първият гейминг лаптоп на LG

Споделете публикацията:

LG представи първия си гейминг лаптоп, UltraGear 17G90Q, който е отличен с награда CES 2022 Innovation Award. Устройството разполага с процесор Intel Tiger Lake H от 11-то поколение, графична карта NVIDIA GeForceTM RTX 3080 Max-Q, двуканална DDR4 памет до 32GB и 1TB SSD.

В допълнение към 17.3-инчовия IPS панел (Full HD) с време за реакция от 1 милисекунда и честота на опресняване от 300 Hz, геймърският лаптоп LG UltraGear осигурява и потапящ, плавен геймплей. Освен това охладителната система на LG с парна камера поддържа лаптопа охладен дори когато бива използван на максимална мощност.

17G90Q има тънък дизайн и разполага с голям екран и батерия от 93 Wh, като същевременно поддържа дебелина под 21,4 милиметра и тегло под 2,7 килограма. Геймърският лаптоп LG UltraGear разполага с алуминиев корпус. Наличен е софтуер за игри на LG, LG UltraGear Studio, който позволява на потребителите да персонализират опциите, свързани с игрите. Освен това има и RGB клавиатура.

Поддържайки DTS:X Ultra, високоговорителите предават точно посоката и местоположението на звуците в игровата среда. 17G90Q се предлага с Intel Killer Wireless, който помага да се гарантира бърза, стабилна мрежова връзка за онлайн игри без забавяне и объркване.

Първият геймърски лаптоп на LG ще бъде наличен в Съединените щати и Южна Корея в началото на 2022 г., а след това и на други пазари по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.