Това са победителите в локалното издание на HUAWEI NEXT-IMAGE Awards 2021

Huawei България отличи трите най-добри снимки, които са участвали в локалния фотографски конкурс Next-Image Awards 2021. Победителите бяха избрани от жури в състав: Лиу Ганг – Скофилд, генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, Дарина Иванова, маркетинг директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, модният фотограф Костадин Кръстев-Коко. Като основните критерии за оценка на участващите в Конкурса изображения бяха художествена стойност, качество и уникалност.

За участие в конкурса потребителите трябваше да публикуват снимка, заснета с Huawei смартфон, в собствения си Instagram профил, да тагнат страницата на Huawei Mobile за България ( https://www.instagram.com/huaweimobilebg/ ) с @huaweimobilebg, и да използват хаштаг #HuaweiNextImage.

Сред най-популярните теми бяха множество пейзажи от местни и екзотични дестинации, снимки на домашните любимци, както и фотографии на заобикалящия ни свят. Един от най-открояващите се мотиви в тазгодишното издание на конкурса бе битовият сюжет, също така и фамилните портрети, разкриващи съкровените връзки и отношения на членовете на семейството в тази нелека година, през която всички прекарват повече време заедно.

Ето и отличените победители

1-во място: Анатолий Кехайов (Заснето с Huawei P30 Pro)

2-ро място: Светлин Йосифов (Заснето с Huawei P40 Pro)

3-то място: Денислава Христова-Крица (Заснето с Huawei P30 Pro)

Processed with VSCO with t1 preset

Наградите

Авторът на снимката, отличена с първо място ще получи най-новият смартфон на компанията HUAWEI nova 9. Класираният на второ място ще бъде награден с първия таблет у нас, базиран на HarmonyOS – Huawei MatePad 11, а поставеният на трето място ще получи безжичните open-fit TWS слушалки Huawei FreeBuds 4.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *