ADATA и XPG с редица нови продукти на CES 2022

ADATA, включително и с геймърския си бранд XPG, ще представи в Лас Вегас своите най-нови продукти на предстоящото издание на CES под мотото “Dawn of a New Xtreme”.

Посетителите ще могат да видят индустриалната DDR5-4800 U/SO/R-DIMM памет на ADATA с ECC и PMIC на матрицата, както и XPG LANCER RGB DDR5 и CASTER RGB DDR5, които идват със скорости съответно до 6000 MT/s и 7000 MT/s. Освен тях, два прототипа ADATA PCIe Gen5x4 SSD ще направят специална изява.

„Project Nighthawk“ разполага с контролер Silicon Motion SM2508 и доставя последователно четене и запис до 14 и 12GB/s. „Project Blackbird“ включва контролер InnoGrit IG5666 с производителност от 14 и 10GB/s, като и двете SSD устройства разполагат с капацитет до 8TB. Новият външен SSD диск на ADATA Elite SE920 USB4 със скорост на трансфер до 40Gb/s и патентован дизайн за термично охлаждане с вграден вентилатор също ще бъде представен по време на изложението.

На CES ще дебютира и най-новото захранване XPG CYBERCORE – 80 Plus Platinum-certified и Cybenetics-certified за 1000W и 1300W конфигурации. XPG също така ще покаже за първи път прототип на XPG BATTLECRUISER PRO – супер ATX full-tower шаси с четиристранен дизайн на панела от закалено стъкло и софтуерно персонализируем вентилатор и вграден логически контрол за управление на светлината.

Към портфолиото от периферни гейминг устройства на XPG ще бъде представена и нова серия геймърски мишки ALPHA с ергономичен дизайн и оптичен сензор PIXART PAW3335. Серията включва безжична версия със собствена 2,4 Ghz свързаност по време на игри или стандартна Bluetooth връзка за ежедневна употреба и кабелна версия. Всички продукти са съвместими със софтуерната екосистема XPG Prime.

Сред преносимите компютри на XPG ще присъства 15,6-инчовият лаптоп XENIA 15 KC, който е резултат от дизайнерското сътрудничество между XPG и Intel и разполага с Intel 11th Gen Core i7 11800H процесор и NVIDIA RTX 3070 графика. Лаптопът е оборудван с термичен интерфейс от течен метал, 1TB XPG GAMMIX S70 PCIe Gen4 SSD и 32GB (2x16GB) DDR4-3200MHz високопроизводителна XPG памет.

Другите системи, които ще присъстват на изложението, включват 15,6-инчовият XPG XENIA Xe лайфстайл ултрабук, базиран на Intel EVO платформа и изненадващо лекият лайфстайл ултрабук XPG XENIA 14 с тънко шаси от магнезиева сплав с тегло от 970 г, което го прави най-лекият лаптоп в неговия размер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *