Paradise Center и Serdika Center имат мобилно приложение с програма за отстъпки

Два от столичните молове, Paradise и Serdika Center, пускат мобилното приложение SPOT. То е с вградена програма за лоялност, която ще носи на участниците в нея специални предимства и отстъпки в магазините. То ще дава и информация за магазините, най-актуалните им промоции, специални услуги и събития.

След регистрация в програмата за лоялност ще се натрупват трупат точки, които носят различни отстъпки в обектите в моловете, както и възможност за спечелване на подаръци. Приложението е налично в Google Play и App Store, като при покупка от обект в някой от моловете трябва да се регистрират касовите бележки.

При регистрация в програмата потребителите получават ниво на лоялност Select. За да печелят точки, е необходимо да сканират касовите бележки след всяка покупка в Paradise или Serdika Center. С нарастването на броя на точките се променя и нивото на лоялност: Premium или Elite.

С отключването на всяко следващо ниво се откриват и допълнителни възможности за отстъпки в обектите в търговските центрове. Още при старта на програмата списъкът от магазини, които предоставят преференциални условия за трите нива, е впечатляващ – Sephora, 100 грама сладки, ASICS, HUMANIC, Delirium, Intersport, Pinko, Mazzo, Grand Optics, Zeiss Vision Center, Valentin, Watch Boutique и много други.

Колкото повече пазаруват, толкова повече предимства получават потребителите на приложението и програмата My SPOT. Натрупаните точки при сканиране на касови бележки могат да се използват и за размяна срещу атрактивни подаръци, включително ваучери за пазаруване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *