Булсатком има и приложение за телевизорите с Android TV

Булсатком представи новото си приложение b.box app – приложение за телевизори с операционна система Android TV. Така клиентите на компанията могат да получат чрез интернет, без приемник, достъп до каналите на „Булсатком“, с най-високо качество. Инсталиралите b.box приложението могат да гледат навсякъде, през всеки интернет доставчик наличното съдържание.

Потребителите имат достъп до над 240 ТВ канала, от които 130 с HD и 8 в 4K/UHD качество. Включени са всички интерактивни функционалности на услугата b-box като достъп до видеотеката с над 1000 заглавия, разширена информация за предаванията и класация на топ 100 най-гледани продукции от всички клиенти на услугата. Не на последно място е и интелигентен архив, който подрежда записите по жанр и заглавие, както и много други удобни функционалности – спиране, превъртане, паузиране и гледане до 7 дни назад.

B.box app се предлага за всеки съществуващ или нов клиент на „Булсатком“. Цената е 4.99 лв. на месец и може да се активира като допълнителен приемник към домашния абонамент.

Инсталацията е чрез сваляне на b.box app от Google Play на телевизор с Android TV и активиране на b.box app в най-близкия офис на „Булсатком“ или на телефон 0700 3 1919. Необходима e и регистрация на payments.bulsatcom.bg с данните на клиента, за да влезете в новото смарт приложение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *