Нова тиха безжична мишка от Logitech – Signature M650

Logitech представи най-новата си безжична мишка, Signature M650, в два различни размера и опция за работа с лява ръка. Тя включва SmartWheel скрол и технологията SilentTouch, която намалява шума от кликване с 90% в сравнение с мишката Logitech M185.

С два размера и опция за левичари, контурна форма, мека зона за палеца и гумени страни Signature M650 позволява да работите комфортно в продължение на часове. Има и опция за персонализиране на страничните бутони през Logitech Options+. Signature M650, която е налична в бяло, графитно и розово, работи с Windows, macOS, Linux, Chrome OS, ipadOS и Android операционни системи. Тя се свързва мигновено по Bluetooth Low Energy или чрез USB приемника Logi Bolt.

Част от пластмасовите елементи на Signature M650 са направени от рециклирана пластмаса (PCR) – 64% от графитния, 26% от белия и 26% от розовия модел. Мишката Signature M650 ще бъде налична от януари 2022 г. на Logitech.com и в ритейл мрежата. Препоръчителната цена на Signature M650 и по-голямата Signature M650 L е 89,99 лв. с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *