Huaweistore.bg с изненада по повод старта на продажбите на серията P50

Новите модели от серия P50 – P50 Pro и P50 Pocket, могат да се поръчат предварително до 6 февруари и от онлайн магазина на Huawei в България – huaweistore.bg. При предварителна поръчка те идват в комплект с безжичните слушалки с отворен дизайн и активно шумопотискане Huawei FreeBuds 4. Huawei P50 Pro се предлага в цветовете Cocoa Gold и Golden Black. Цената на комплекта му с FreeBuds 4 е 2199 лева. Huawei P50 Pocket е с цената на комплекта с FreeBuds 4 от 2799 лева.

Ревю: Huawei P50 Pro е с впечатляваща камера

Онлайн магазинът, който отвори виртуални врати в края на миналата година, предлага редица удобства при пазаруване като безплатна доставка, плащане чрез бакнова карта, банков превод или директно при доставка, както и безплатна линия за техническо обслужване и оторизиран сервиз.

Всеки, който се регистрира за информационния бюлетин на huaweistore.bg, получава ваучер на стойност 10 лева за пазаруване в онлайн магазина до края на февруари. А трима от регистрираните, на томболен принцип, ще спечелят и друг продукт, слънчевите очила с Bluetooth свързване за музика и разговори – HUAWEI x Gentle Monster Eyewear II.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *