MyScreen PROTECTOR демонстрира система за създаване на кейсове и протектори

По време на Мобилния конгрес в Барселона успях да посетя и представителите на полската компания MyScreen PROTECTOR. Тя демонстрира новата си система CUT&USE 5.0, с която се изрязват протектори за екрана и гърба на голямо разнообразие от смартфони, а и други дисплеи и повърхности.

Системата се предлага на бизнес партньори, като вече се използва и в България от някои вериги. Гъвкавостта на решението е в това, че при появата на нов модел устройство, неговите параметри могат много лесно да бъдат добавени към базата с данни на системата.

На щанда на компанията имах възможност да видя как работи процеса, като избрах матово защитно покритие, което премахва отблясъците. В случая то беше приложено на Huawei P40 Pro, но както стана ясно, се поддържат голямо разнообразие от модели. Процесът е доста бърз, а протекторът придава приятно усещане на допир, без особено съпротивление при плъзгане на пръстите.

Машините използват универсални ленти от материал, като се предлагат три основни покрития. TITAN SHIELD, който е нов защитен материал с добавено лепило, което се активира чрез UV светлина за втвърдяване. Използвано е и покритие против отпечатъци и зацапвания, което прави повърхността лесна за почистване. Материалът може да се използва както с плоски, така и с извити дисплеи.

AntiCRASH PRO е предназначен както за екрана, така и за задната част на корпуса, като защитава устройството и има възможност за самолекуване, като малки драскотини изчезват за около 24 часа. И тук има покритие против зацапване.

MyScreen Protection&Style е система, която позволява принтирането на персонализирана графика, текст или снимка на специален фотографичен материал със защитно покритие 3D EXPERT, което предпазва от издраскване, счупване и може да се самолекува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *