Honor с цел двойно повече международни продажби през 2022 г.

По време на Мобилния конгрес в Барселона Honor представи новата си серия смартфони Magic4, както и часовника Watch GS 3 и слушалките Earbuds 3 Pro. Междувременно в интервю, главният изпълнителен директор на компанията Джордж Жао, изразява увереност в силното представяне на компанията, очаквайки доставките в международен план да се удвоят през настоящата година.

Той споделям че наличието на собствени производствени мощности може да позволи на Honor да предоставя висококачествени продукти и да въвежда иновации. По данни на Counterpoint Research, компанията е на втора позиция по доставки на смартфони в Китай през последното тримесечие на изминалата година.

Honor ще се фокусира върху ключови международни пазари където има изградени солидни основи и фенове. Към момента компанията си партнира с 200 телекома и търговски вериги, 98 от които са в Европа.

Към момента Honor има над 11 000 служители, като над 55% от тях са в развойната дейност. Компанията има шест центъра за разработка, включително по един във Франция и Япония. У нас очакваме през май да се появи Magic4 Pro.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *