Регионална премиера на Xiaomi Watch S1, Buds 3T Pro и Buds 3

Заедно с локалната премиера на серията смартфони Xiaomi 12, която се състоя във Виена, компанията представи и още няколко продукта. Става дума за часовниците от серията Watch S1 и слушалките Buds 3T Pro и Buds 3.

Серията часовници Watch S1

Часовникът Watch S1 е най-премиум предложението на компанията досега и идва със сапфирено покритие на екрана и стоманена конструкция с очакваните опции за проследяване на здравословни параметри и тренировки.

Има и S1 Active вариант, който дава същата функционалност, но не с толкова премиум дизайн. Липсват сапфиреното покритие и рамката е метална, но не стоманена. Анонсирани бяха и изцяло безжичните слушалки Buds 3T Pro с ANC.

Новите часовници са с 1.43“ AMOLED дисплеи, сензор за отчитане на пулса, наситеност на кръвта с кислород и проследяване на качеството на съня. Налична е и водоустойчивост 5ATM, както и проследяване на над 117 вида тренировки.

Налична е и двубандова GNSS позиционираща система и опция за Bluetooth разговори през свързания телефон. Освен това се поддържат безконтактни плащания с NFC. И двата чаосвника дават до 12 дни издръжливост с един заряд.

Watch S1 струва 469 лв., а Watch S1 Active е с цена 369 лв.

Xiaomi Buds 3T Pro

Компанията е на втора позиция в световен мащаб при изцяло безжичните слушалки, а сега два нови модела достигат до България и региона. Xiaomi Buds 3T Pro са с технология за активно шумопотискане (ANC) до 40dB, адаптивна опция на тази функционалност и пропускащ режим.

Те имат по три микрофона и 10-милиметрови говорители с поддръжка за LHDC 4.0. Те имат сертификация IP55 и издръжливост на батерията до 6 часа и до 24 часа със зарядна на кейса. Той се зарежда през USB-C или безжично. Устройството идва в бял и черен цвят.

Моделът е наличен с цена 279 лв.

Xiaomi Buds 3

Този модел идва с хибридна ANC технология с три режима на шумопотискане до 40dB, което позволява ефективното заглушаване на околните шумове. Има и режим за пропускане на звука. Слушалките са с N52 двойно-магнитен компонент и леки намотки. Управлението на някои функционалности, включително преминаване през режимите става чрез стискане на стеблата на слушалките.

Те могат да се свързват едновременно с две устройства. поддържа се безжично зареждане, а с един заряд се постигат до 7 часа плейбек и 32 часа с вградената в кутията батерия. Моделът се предлага в бял и черен цвят, като слушалките са с ергономичен дизайн и IP55 рейтинг.

Те са налични с цена 199 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *