Лимитирана юбилейна мишка от Genesis – Zircon X

Полският бранд за гейминг периферия Genesis обяви локална наличност на своята лимитирана серия Zircon X, посветена на десетата годишнина на марката. Мишката е произведена само в 1000 бройки.

Моделът се отличава с тегло от 72 г и опция за кабелно и безжично свързване. Безжичната връзка се характеризира с ниска латентност, а вградената батерия от 580 mAh позволява до 80 часа работа с едно зареждане.

Лимитираният модел идва с Pixart PAW3370 сензор с 50G ускорение и максимална скорост на проследяване от 400 IPS. Скоростта на курсора може да се регулира от 50 до 19000 DPI. Налична е и LOD (“Lift-Off Distance”) настройка в диапазона от 1 до 2 мм.

От компанията са оборудвали своя юбилеен модел с Kailh GM 8.0 механични суичове с живот до 80 милиона клика, а комплектът включва и допълнителни аксесоари като два сменяеми панела и специални стикери за подобряване на контрола на сцеплението. Мишката разполага с ефектно RGB осветление с PRISMO ефект, 6 програмируеми бутона и интелигентна система за енергоефективност с възможност за управление на подсветката на отделните части.

Zircon X се предлага на българския пазар в ограничено количество на цена от около 140 лв. с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *