Paysafe дава старт на ежегодната си стажантска програма

През месец юни тази година Paysafe стартира шестмесечната си стажантска програма за Java програмисти. Участие в нея може да вземе всеки, обучаващ се в последен курс или вече завършил академична специалност, или определени програми и курсове в областта на технологиите. Тя е подходяща за хора без или с малко опит, които искат да се обучават в реална работна среда. Програмата е платена и се осъществява присъствено в офиса на Paysafe в сграда Capital Fort в град София.

Paysafe е една от най-големите софтуерни компании в България с офиси в София и Варна. Стажантската програмата се осъществява за дванадесета поредна година и е условно разделена на две части. По време на първите три месеца стажантите преминават през интензивно обучение – комбинация между лекции и упражнения.

Технологиите, върху които са фокусирани теоретичните и практическите обучения, са: Java, Spring Boot, RESTful Microservices, Angular, Oracle, Kafka, Git, CSS, HTML, JS. Целта е участниците да развият способността си да работят в екип като един отбор. Първата част от обучението завършва със създаването на проект, базиран на гореспоменатите технологии, който ще бъде използван от служителите на Paysafe.

Във второто тримесечие от програмата стажантите ще бъдат разпределени в различни екипи на Paysafe. Те ще могат да разработват софтуерни решения за продукти от портфолиото на компанията, както и да се възползват от хибридния модел на работа, позволяващ работа от вкъщи през повечето дни от седмицата.

Всеки успешно завършил програмата има действителен шанс да стане един от вече над 1 400-те служители на Paysafe в София и Варна.

Кандидатстването за програмата вече стартира и ще продължи до 31 май 2022 г., като се предвиждат две стартови дати през юни. Процесът по подбор се състои от две стъпки – онлайн тест и дистанционно интервю с представител на екипа на подбор, инженери от ИТ екипа и Engineering Manager. Одобрените кандидати ще бъдат информирани своевременно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *