Селфи от въздуха с един клик – Air Neo

Ако сте любители на селфитата то имаме добра новина за вас, тъй като вече можете да се сдобиете със специализиран селфи дрон. Става дума за Air Neo, който е много по-лесен за управление спрямо познатите ни потребителски дронове. Това е така, тъй като той е специализиран с едната цел, а именно заснемане на селфита от въздуха.

Дронът има четири перки, които са поставени в защитна конструкция, като същевременно с това е лек (52 гр.) и компактен (102 х 85 х 13 мм). Той може да лети около 6 минути на височина до около 18 метра. Налична е 12-мегапикселова камера със зрително поле 74 градуса.

Air Neo има система AutoFly, с която излита от ръката, заснема различни кадри в режими широкоъгълен, зуум или видео (2К) и след това каца автоматично. Не е необходимо да го управлявате с отделно дистанционно или смартфон. Моделът е съвместим с устройства с Android и iOS, като има и слот за micro SD памет карта за запис.

Дронът е наличен в син, оранжев, червен и сив цвят. Цената на Air Neo е 150 долара, като може да бъде поръчан през сайта на компанията с доставка в целия Свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *