Huawei навлиза на корпоративния пазар с нова гама от офис продукти

Huawei Consumer Business Group ще навлезе на B2B пазарa, обслужвайки държавни и корпоративни клиенти, както и индивидуални потребители. Изявлението беше направено от Ричард Ю, изпълнителен директор на Huawei, CEO на Huawei Consumer Business Group и главен изпълнителен директор на Intelligent Automotive Solution BU, по време на събитието за представяне на бизнес продукти на Huawei.

Г-н Ю отбеляза, че Huawei ще използва своите хардуерни и софтуерни екосистеми като основа, върху която да поддържа нарастваща гама от универсални офис продукти. Това включва широка гама от смарт устройства, включително лаптопи, настолни компютри, монитори, таблети, аксесоари и преносими устройства. Тези нови офис решения ще се отнасят до следните ключови области: правителство, образование, здравеопазване, производство, транспорт, финанси и енергетика.

Предлагат се пълен набор от бизнес продукти, решения и платформи за услуги, включително серия MateBook B за лаптопи, серия MateStation B за настолни компютри, серия Display B за монитори, серия MatePad C за таблети, серия B за принтери и серия B за преносими устройства.

Бизнес настолните компютри, например, трябва да преминат тестове, свързани с атмосферата, механични вибрации, ниско налягане на въздуха, ниска температура, висока температура, механично въздействие, мухъл, слънчева радиация, температурно въздействие, вибрации, пясъчен прах, влажност и киселинна атмосфера. Използвани са само избрани материали, а продуктите са проектирани с акцент върху надеждността и сигурността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *