На 24 май Acronis дарява книги на училище в Сухиндол

По повод деня на Светите братя Кирил и Методий, славянската писменост и българската просвета 24 май Acronis има дарява 100 книги на Средно училище „Св. Климент Охридски“ в Сухиндол. Това е второто поредно дарение на 100 книги от Acronis за българско училище и компанията се надява практиката да се утвърди като ежегодна традиция.

Заглавията на стоте книги бяха избрани от учениците и училищното ръководство съобразно образователните цели на учебната програма. От дарението ще се възползват над 135 ученици.

Acronis подчертава важността на това да направим знанията по-достъпни за всички, за да могат младежите да се справят по-добре с днешните предизвикателства, както и да използват стойността на образованието като инструмент за промяна в живота или за справяне с трудни ситуации.

Сухиндол е малък български град в северната централна част на България. В него живеят около 2400 жители. СУ “Св. Климент Охридски” има 150-годишна история и ценни традиции. Мисията на училището е да помага на учениците да успяват, да се развиват, да печелят, учат и растат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *