Новите климатици на LG са по-ефективни благодарение на подобрена инверторна технология

Споделете публикацията:

LG има три нови модела климатици на пазара у нас, които са с по-висока енергийна ефективност, смарт решения и иновативни системи за пречистване на въздуха. LG AP12RK, LG AC12BK и LG DC12RK са оборудвани с технологии от ново поколение и възможност за избор между бял, бежов и черен цвят или дизайн с огледално покритие.

Dual Inverter Compressor технологията на LG, с която са оборудвани климатиците, отстранява проблема с шума и поддържа желаната температура, като спестява енергия, има по-дълъг живот и осигурява икономично и безшумно охлаждане и отопление. В резултат, използваната електроенергия е по-малко, предотвратявайки прекомерното замърсяване на околната среда. LG AP09RK и AC12BK са сертифицирани от Carbon Trust (Великобритания) след измерването на въглеродния им отпечатък.

Новите модели функционират като климатик и пречиствател 2-в-1 и, благодарение на революционната UVnano технология на LG, премахват 99,99% от бактериите с UV LED светлина, за да поддържа ветрогенериращия вентилатор чист и свеж. Освен това йонизаторът Plasmaster Ionizer+ премахва до 99% от прилепналите бактерии.

Антиалергенен филтър, сертифициран от BAF e поредната стъпка към по-здравословен въздух. Моделите снабдени с този филтър, осигуряват въздух, в който има незначителен брой частици, носещи алергени. Моделите са и с функция за вътрешното почистване, което се осъществява чрез умен режим, който задава автоматично изсушаване на вътрешното пространство и така гарантира безупречна чистота по всяко време.

Новите модели са съвместими с приложението LG ThinQ и позволяват свързване с климатика от дистанция. Потребителите могат не само да управляват уреда си, но да задават графици и режими на работа, да наблюдават в реално време температурата в помещението, качеството на въздуха, консумацията на енергия, състоянието на филтрите за пречистване. Всеки потребител може сам да направи диагностика на системата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.