Новите климатици на LG са по-ефективни благодарение на подобрена инверторна технология

LG има три нови модела климатици на пазара у нас, които са с по-висока енергийна ефективност, смарт решения и иновативни системи за пречистване на въздуха. LG AP12RK, LG AC12BK и LG DC12RK са оборудвани с технологии от ново поколение и възможност за избор между бял, бежов и черен цвят или дизайн с огледално покритие.

Dual Inverter Compressor технологията на LG, с която са оборудвани климатиците, отстранява проблема с шума и поддържа желаната температура, като спестява енергия, има по-дълъг живот и осигурява икономично и безшумно охлаждане и отопление. В резултат, използваната електроенергия е по-малко, предотвратявайки прекомерното замърсяване на околната среда. LG AP09RK и AC12BK са сертифицирани от Carbon Trust (Великобритания) след измерването на въглеродния им отпечатък.

Новите модели функционират като климатик и пречиствател 2-в-1 и, благодарение на революционната UVnano технология на LG, премахват 99,99% от бактериите с UV LED светлина, за да поддържа ветрогенериращия вентилатор чист и свеж. Освен това йонизаторът Plasmaster Ionizer+ премахва до 99% от прилепналите бактерии.

Антиалергенен филтър, сертифициран от BAF e поредната стъпка към по-здравословен въздух. Моделите снабдени с този филтър, осигуряват въздух, в който има незначителен брой частици, носещи алергени. Моделите са и с функция за вътрешното почистване, което се осъществява чрез умен режим, който задава автоматично изсушаване на вътрешното пространство и така гарантира безупречна чистота по всяко време.

Новите модели са съвместими с приложението LG ThinQ и позволяват свързване с климатика от дистанция. Потребителите могат не само да управляват уреда си, но да задават графици и режими на работа, да наблюдават в реално време температурата в помещението, качеството на въздуха, консумацията на енергия, състоянието на филтрите за пречистване. Всеки потребител може сам да направи диагностика на системата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *