Новото приложение на Булсатком работи с Android и iOS

Приложението b.boxapp за гледане на интерактивна телевизия от Булсатком вече е достъпно за всички мобилни устройства с операционни системи Android и iOS. Клиентите на Булсатком могат да изтеглят приложението от Google Play или от App Store на своя смартфон, iPAD или таблет.

b.boxapp е мобилна версия на вече съществуващата услуга b.box на Булсатком, работеща върху AndroidTV устройства. Мобилната версия поддържа всички модерни интерактивни функционалности на b.box като гледане на ТВ канали в реално време и на записи, подредени в интелигентен архив. Използвайки приложението b.boxapp, клиентите могат да стартират отначало предаване на живо, да го превъртат или да го задържат на пауза.

Приложението може да се използва с една потребителска регистрация от различни телевизори или мобилни устройства, като броят на едновременните гледания е до 4 и зависи от броя платени b.box и b.boxapp приемници към всеки абонамент за ТВ услуги.

Клиентите на Булсатком могат да използват приложението и в чужбина, в рамките на държавите от Европейския Съюз. Приложението b.boxapp може да се използва както като основна услуга, така и като допълнителна. Всеки може да стане нов клиент на Булсатком, използвайки приложението като основна услуга и заплащайки съответния основен ТВ план в България. За съществуващи ТВ клиенти на компанията, приложението може да се добави като допълнителна услуга срещу 4.99 лв. на месец.

С b.boxapp получавате достъп до 240+ ТВ канала, от които над 130+ с HD, 8 в 4К и над 40 канала, разпространявани само за клиентите на Булсатком.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *