Ето как можете да спечелите Huawei Watch GT 3 Pro или Watch Fit 2

Във връзка с премиерата на новите смарт часовници Huawei Watch GT 3 Pro и очаквания скоро Huawei Watch Fit 2, Huawei и Денина Мартин, обявяват модно предизвикателство “Покорявай с елегантност” към своите настоящи и бъдещи фенове. Играта има две паралелни части и няма причина да не участвате и в двете.

В по-творческата част ще бъде излъчен победител, избран от Денина и представител на Huawei, и той ще спечели новия Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition, с корпус и верижка от бяла керамика и златисти детайли около циферблата и короната. Предизвикателството тук е да се създаде и представи перфектния според участника аутфит, който да подхожда на часовника.

За да се включите в него, трябва да последвате @deninamartin и @huaweimobilebg в Instagram, и да заснемете и споделите аранжирания от вас аутфит, като снимка или видео, в публичен пост с таг #HuaweiWatchGT3ProElegance. Критериите, по които ще бъде избран победителят са елегантност и оригиналност на аутфита и качеството на неговото представяне със снимка или видео.

Другата възможност е за спечелването на новия Huawei Watch Fit 2 в цвят Moon White, който се очаква скоро на българския пазар. Победителят тук ще бъде избран на случаен принцип, а за да участвате в томболата за него, вижте рийлса, тагнете трима ваши приятели в коментар под него и споделете рийлса в стори.

Срокът за участие и за двете награди е 10 юни, а щастливите нови притежатели на Huawei Watch GT 3 Pro и Huawei Watch Fit 2 ще обявени на 15 юни 2022 г. на https://www.instagram.com/huaweimobilebg/. Подробните условия на играта можете да намерите тук: https://bit.ly/WatchGT3ProTerms

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *