Този филм е заснет с Honor Magic4 Pro

Honor представи кратък художествен филм, създаден от артиста и фотограф Еуxенио Рекуенко, заснет с Magic4 Pro. Името на филма е “Калейдоскоп” и създава аудио-визуално изживяване за публиката.

В този филм Рекуенко интерпретира мита за Нарцис и ново разбиране за красотата. Авторът ни превежда през функциите на Magic4 Pro и демонстрира мобилната фотография и видеография като средство за създаване на изкуството.

На гръцки „Кало“ означава „красив“, а „идоли“ означава „форми“. С името “Калейдоскоп” Рекуенко пренася публиката в различни форми на красота през обектива на телефона. Филмът започва с интерпретацията на мита за Нарцис, разказана от гледната точка на режисьора, вдъхновена от женската красота. Той също така разглежда отражението на различни форми на красота, смесва ги и ги слива магически, точно както прави калейдоскоп. Рекуенко също така изразява желанието си хората отново да се свързват по-силно и да бъдат заедно след трудния период.

Разчита се и на сертификацията IMAX Enhanced на Magic 4 Pro, която позволява на художници и творци да представят нови, внушителни и подобни на мечти светове. Моделът е и първият смартфон в индустрията, който поддържа 10-битово 4K 60 кадъра в секунда заснемане на видео във формат Log. В допълнение към производителността при заснемане на видео, пионерският формат Magic-Log и 3D LUT са настроени от холивудски колористи.

Компанията стартира и наградите HONOR Magic Moments Awards 2022. С мото „Уловете искрите на живота“, тези награди имат за цел да изградят платформа за любителите на фотографията, за да покажат своите творчески таланти и да им дадат възможност да изследват и споделят красотата на света чрез мобилни технологии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *