Campus X има нов Изпълнителен директор

Campus X, българският хъб за иновативни технологични компании, обяви днес, че Николай Бонев поема ролята на Изпълнителен директор от Бойко Яръмов, съосновател на компанията. В тази си роля Николай ще отговаря за разрастването на общността на Campus X, разгръщането на предлаганите решения и експанзия на операцията на нови локации. Съоснователите на Campus X Бойко Яръмов, Васил Терзиев и Светозар Георгиев ще продължат да участват в развитието на компанията и екосистемата.

Николай Бонев е професионалист с над 10 г. опит в различни финансови роли във фарма и ИТ индустрията и в компании като IBM, Telerik, Progress, AbbVie и Телерик Академия. Част е от екипа на Campus X от самото му създаване, където заема различни ръководни позиции, включително и главен оперативен директор през последните близо 3 години. В тази роля той постига забележими резултати в привличането на редица нови международни и български компании към общността на Campus X. Николай притежава бакалавър по „Финансов Мениджмънт“ от университета Салфорд в Обединеното Кралство.

„Амбицията ни не се ограничава само в настоящата екосистема на Campus X – искаме това, което правим, да има отражение върху цялата технологична среда в страната и в налагането на България като иновационен център на Балканите.“, коментира Николай Бонев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *