Huawei Watch Fit 2 е наличен в България

Huawei Watch Fit 2 вече е наличен в магазините на Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора, в търговската мрежа на дистрибутора Поликомп и в оторизирания онлайн магазин huaweistore.bg на препоръчителна крайноклиентска цена от 299 лева. Той се предлага в три цвята – бял с кожена текстура на каишката, розов и черен.

Моделът се характеризира с 1,74-инчов правоъгълен дисплей, наследяващ стила на линията. За разлика от предишните модели, той се предлага с високоговорител, което улеснява потребителите да приемат повиквания чрез Bluetooth. Поддържа се и добавяне на често използвани контакти в приложението Huawei Health, а ако потребителите не могат да отговорят на повикване, те могат да изпратят на обаждащия се персонализирано съобщение с едно докосване.

Фитнес анимациите и аудио треньорът са подобрени за по-завладяващо аудио изживяване, докато множество здравни функции – наблюдение на всичко от сърдечната честота през кислород в кръвта, до сън – помагат на потребителите без усилие да следят здравето си през целия ден, всеки ден.

Двулентовият петсистемен GNSS също е иновация за бегачите, тъй като повишава точността на траекторията на движение. Режимът Sports Field проследява пробега и темпото по-прецизно, докато новата функция Route Import and Export позволява на потребителите да добавят своя маршрут в смарт часовника чрез приложението Health.

Умният часовник също така проследява редица здравни показатели, а модернизираната технология за наблюдение на сърдечния ритъм HUAWEI TruSeen 5.0 измерва точно BPM на и насищането на кислород в кръвта.

Включено е още проследяване на менструалния цикъл, при което се оценява сърдечната честота, температурата на кожата и честотата на дишане, за да предскажат по-точно неговите фази.

Има 97 режима на тренировка за всичко – от бягане и колоездене, до тренировки с тежести, танци, игри с топка, зимни спортове и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *