Huawei вече гледа към 5.5G

По време на Win-Win: седмицата на иновациите в Huawei, Дейвид Уан, председател на борда на директорите и на Управителния съвет за ИКТ инфраструктура на Huawei, изнесе реч посветена на 5.5G. В нея Уан говори за следващата еволюция на 5G технологията, която компанията кръщава 5.5G и пътната карта за иновации в индустрията за следващите пет до десет години.

Според Уан новите разработки в цифровата технология трябва да подкрепят в реално време един ангажиращ и по-завладяващ опит в дигиталния свят и постепенно да направят 10 Gbps мрежата на разположение навсякъде по света.

Що се отнася до индустрията, дигитализацията вече е влязла в бързата лента. Изкуственият интелект ще бъде напълно интегриран в производствените процеси на предприятията, а размерът на пазара на 5.5G IoT ще нарасне бързо. Сътрудничеството между роботите и хората в сложни сценарии ще наложи по-големи изисквания на индустриалните полеви мрежи от следващо поколение

За да добави нова стойност към дигиталния живот и развитие, 5.5G ще предостави 10 Gbps потребителски опит чрез MIMO технология. Тя може да се похвали с по-голяма честотна лента, по-висока ефективност на спектъра и по-широка модулация.

Win-win: седмицата на иновациите в Huawei се проведе от 18 юли до 21 юли в Шънджън, Китай.

One thought on “Huawei вече гледа към 5.5G

  • юли 24, 2022 at 8:59 am
    Permalink

    И на кой му трябва 5.5G!? На моя тел. му спирам 5 G щото не ми трябва.

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *