Какво ново в последната актуализация за Huawei Watch GT 3

Тази седмица до България изглежда започва да достига нова актуализация за смарт часовника Huawei Watch GT 3. Тя е с версия 2.1.0.377 (C00M08) и е с размер 120 мегабайта (MB). С нея идват редица подобрения и някои полезни нововъведения.

Най-значителната добавка е възможността за откриване на часовника докато той е свързан към смартфона. Това става чрез ново меню в приложението Huawei Health/Huawei Здраве. Така ако сте оставили часовника някъде в близост, можете да го прозвъните от телефона и да го откриете лесно. Досега подобна опция имаше само за откриване на телефона.

Останалите новости са добавянето на Метроном за различни режими на тренировка и поддръжка за възпроизвеждане на музика на iPhone. Сред оптимизациите са на Bluetooth връзката, показването на картите за пулс, сън SpO2 и стрес, както и подобряване времето на реакция при обаждане. Има и още някои оптимизации и поправки.

Възможно е разпространяването на софтуера да е поетапно и да мине още време преди той да достигне и до вашето устройство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *