Vivacom предлага EON TV без срочен договор

Потребителите вече имат oще една възможност да използват ТВ услугата на Vivacom – ЕON, без да сключват срочен договор за нея. Клиентите могат да активират до две приложения за техните Smart телевизори и устройства, като ще получат и достъп до мобилното приложение на EON. Предплатената услуга се предлага онлайн на сайта на телекома.

Така не е необходим приемник, като се залага само на Smart TV приложението, което е налично за множество устройства: https://www.vivacom.bg/bg/eon/preporychani-ustrojstv. Така услугата не е фиксирана и за определен адрес. Активацията и управлението на услугата се случват в онлайн платформата Моят Vivacom.

Предплатената услуга се предлага в три пакета

EON LIGHT TV включва EON Smart TV приложение, мобилно приложение EON, 110+ канала, от които 40 HD, с архив до 7 дни назад. Пакетът включва още Vivacom Arena – разнообразие от премиери, филми и сериали в HD качество, видеотеките на Nickelodeon, Discovery и History, както и Pickbox TV – безкрайно кино забавление със световни и европейски продукции без прекъсване за реклами. EON LIGHT TV се предлага на промоционална цена от 19,90 лв. на месец за нови клиенти.

EON FULL TV включва EON Smart TV приложение, мобилно приложение EON, 170+ канала, от които 55 HD, с архив до 7 дни назад. Пакетът включва още Vivacom Arena и Pickbox TV, които излъчват филми и сериали без прекъсване за реклами, както и видеотеките Arena Play, Pickbox NOW, Disney English и др. EON FULL TV се предлага на промоционална цена от 22,90 лв. на месец за нови клиенти.

EON PREMIUM TV включва EON Smart TV приложение, мобилно приложение EON, 210+ канала, от които 80+ HD, с архив до 7 дни назад. Освен до Vivacom Arena и Pickbox TV, клиентите получават и достъп до разнообразие от видеотеки с над 15 000 заглавия, сред които и HBO On Demand, както и до каналите DiemaXtra и MAX Sport Plus. EON PREMIUM TV се предлага на промоционална цена от 46,90 лв. на месец за нови клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *