Yettel подарява уикенд за двама в Банско с играта „Yettel колело на изненадите“

Споделете публикацията:

През месец август клиентите на Yettel ще имат възможността да спечелят награди при плащане на сметката си или при презареждане с дебитна или кредитна карта през мобилното приложение на оператора. Те ще могат да завъртят „Yettel колело на изненадите“ след плащане и избор на бутон „Вземи изненада тук“ и веднага да разберат дали печелят някоя от летните изненади, сред които различни отстъпки, безплатни пакети MB и дори участие в томбола за уикенд за двама в планината.

Всички клиенти на абонаментни планове и предплатени услуги, които са заплатили сметката си или са презаредили сума по предплатения си номер с банкова карта, могат да се включат в играта. Те имат възможността да опитат късмета си до пет пъти за целия месец при всяко плащане или презареждане, като изберат бутон „Вземи изненада тук“ след успешно извършено плащане. Една от най-желаните награди през август е уикенд за двама в хотел „Св. Иван Рилски“ в Банско, но възможностите за печалба не свършват дотук.

При завъртане на колелото потребителите на приложението могат да грабнат промокод за отстъпка при пазаруване в електронния магазин на Yettel. Сред наградите са и 20% отстъпка за Samsung Galaxy A13 128GB и Redmi 10C 64GB. Същата отстъпка ги очаква и за разнообразни мобилни аксесоари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.