Yettel дава до 50% отстъпка за часовниците на Huawei при покупка на смартфон от същата марка

Това лято Yettel даде старт на своята мотивираща кампания „Смело напред“. Инициативата насърчава хората към водене на по-активен начин на живот с помощта на технологиите. Поредната оферта, от която всички бъдещи и настоящи клиенти на мобилния оператор могат да се възползват, е покупка на часовник Huawei с отстъпка до 50% от цената, при закупуване на смартфон от тази марка.

При покупка на смартфон като новия сгъваем флагман Huawei Mate Xs 2, Nova 9 SE, P50 Pro, P50 Pocket или други модели на бранда, клиентите могат да изберат за себе си от над 10 различни по характеристики и цена модели смарт часовници с отстъпки от 15 до 50%. Офертата важи при подписване на 24-месечен договор с Тотал Макс или Тотал+ и покупка на смартфон в брой или на лизинг.

С най-голяма отстъпка от 50% се предлагат моделите HUAWEI WATCH 3 Pro LTE 48mm Brown, HUAWEI WATCH GT 3 Pro 43 mm с кожена каишка и HUAWEI WATCH GT Runner, които могат да бъдат закупени съответно за 450 лв., 350 лв. и 250 лв. при заплащане в брой. Сред намалените модели са и по-достъпните HUAWEI Watch Fit 2 със силиконова каишка за 224,99 лв. и дори HUAWEI WATCH GT 2, който в момента е само 169,99 лв. Отстъпки от цената има и за модели като HUAWEI WATCH GT 3, HUAWEI WATCH GT 2 Pro и др.

Моделите от серията HUAWEI Watch 3 Pro поддържат LTE, което позволява използването на multiSIM – услугата на Yettel, която дава възможност един номер едновременно да бъде използван както на смартфона на потребителя, така и на неговия смарт часовник. Всички клиенти, активирали услугата до 31 август, получават възможността да я ползват без месечна такса за първите 6 месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *