Nokia G11 Plus е наличен в България

Споделете публикацията:

Новото попълнение в смартфон портфолиото на HMD Global, Nokia G11 Plus, вече се продава в България. Моделът е наличен у нас в син цвят и конфигурация 4GB/64GB на препоръчителна цена 309 лева.

Устройството е с 6.5-инчов HD+ екран с честота 90 херца. 8-мегапикселовата селфи камера е в прорез, а устройството има плоска странична рамка.

Заложено е на чипсет Unisoc T606, като той е комбиниран с 4GB RAM и 64GB разширяема памет. С един заряд на батерията се постигат до три дни издръжливост, а основната камера е двойна и с 50-мегапикселов сензор.

Моделът има поставен на гърба четец на отпечатъци, 3.5 мм жак за слушалки и идва с Android 12. Освен това той ще получи 2 години обновления на операционната система, както и 3 години за сигурност.

Поддържа се както отключване с пръстов отпечатък, така и с лицево разпознаване, а има и режим “Маска”. След години, когато дойде време да „пенсионирате“ Nokia G11 Plus, можете да разчитате, че HMD Global ще рециклира устройството, като даде нов живот на частите му и намали въздействието на електронния отпадък върху околната среда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.