Acronis в Индекса на вендорите на решения за сигурност на крайните устройства

Acronis е „Отлично представящ се“ в Индекса на вендорите на решения за сигурност на крайните устройства на Canalys за първото тримесечие на 2022 г. Компанията е реализирала 18,8% ръст на приходите в сравнение с първата четвърт на 2021 година.

Canalys публикува своя Индекс на вендорите на решения за сигурност на крайните устройства и съответното изследване, за да подчертае пазарните дялове и тенденциите в индустрията на защитата на крайни устройства. По-конкретно компанията „оценява представянето на вендорите от гледна точка на възприемането на съответните решения сред потребителите в рамките на пазара на решения за сигурност на крайни устройства през последните 12 месеца (от юли 2021 до юни 2022)“.

В доклада си за 2022 г. Canalys отличава решението на Acronis за сигурност на крайните устройства, което е интегрирано с услуги за бекъп и възстановяване на данни. Acronis бе официално класифициран като доставчик на платформа за защита на крайни точки (EPP) за първи път, когато беше добавен в Индекса за представяне на доставчиците на решения за сигурност на крайните точки на Canalys през април 2021 г. Оттогава досега Acronis разшири своето портфолио от решения за сигурност на крайните устройства. Компанията обяви няколко интеграции с платформите на водещи доставчици на услуги и въведе усъвършенствани възможности в Acronis Cyber Protect Cloud – водещата платформа на компанията за цялостна киберзащита тип „всичко в едно“ за доставчици на услуги.

През последната година Acronis Cyber Protect е предотвратила над 1 милион атаки и е защитила над 2,66 милиона работни процеса, позволявайки на доставчиците на услуги и корпоративните ИТ отдели да избегнат скъпоструващи периоди на непланиран престой и да осигурят непрекъснатост на бизнеса за съответните компании.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *