Apple ще представи iPhone 14 на 7 септември?

Всички фенове на марката, но и не само, очакват с нетърпение новата серия смартфони на Apple. Тя най-вероятно ще е с името iPhone 14, а вече знаем и предполагаемата ѝ премиера. Журналистът от Bloomberg, Марк Гурман, цитира запознати източници, които посочват, че анонсът е планиран за 7 септември.

Освен това продажбите на смартфоните, поне в САЩ и някои други региони, ще започнат на 16 септември. За това подсказват данни от служители в магазин на компанията, които твърдят, че са информирани да очакват голяма продуктова премиера за тогава.

Apple традиционно представя новото си поколение смартфони през септември, като изглежда това ще е така и тази година. Събитието ще е виртуално, заради пандемията, като вече са започнали записи за част от панелите в него.

Новата серия iPhone 14 най-вероятно ще включва четири модела – iPhone 14, 14 Max, 14 Pro и 14 Pro Max. Както е видно от компанията са решили да премахната mini модела заради слаб потребителски интерес. Основните подобрения ще видим при Pro вариантите с отвори в екраните, нов чипсет и 48MP главен сензор за основната камера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *