LG представя 2-в-1 компактна пералня със сушилня

Споделете публикацията:

LG представя новото си решение за пране WashTower Compact на IFA 2022. Новата WashTower е напълно интегрирано 2-в-1 устройство, което комбинира перална машина и сушилня.

В сравнение с по-големия модел от 2019 година, тазгодишното попълнение към серията е със 100 милиметра по-тясна, а дълбочината й е намалена със 170 милиметра. В същото време, пералнята е с капацитет от 13 килограма за зареждане, а сушилнята – с 10 килограма капацитет. Продуктът е и с 235 милиметра по-нисък, което осигурява по-удобен достъп до прането в сушилнята.

Разположен на лицето на уреда, между пералнята и сушилнята, таблото за управление Center Control позволява на потребителите да задават всички настройки и функции от едно място. Използвайки Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD), пералната машина може сама да определи най-подходящия перален режим (движенията на барабана, темперетурата на водата и времевия цикъл) за всяко зареждане, намалявайки увреждането на тъканите и увеличавайки живота им.

В същото време, функцията Smart Pairing спестява на потребителите време и суетене, като синхронизира сушлнята с пералнята, автоматично избирайки най-добрия режим за сушене на базата на настройките при пералнята.

LG ще представи последните си иновации, включително новата WashTower Compact на своята изложбена будка (Hall 18, Messe Berlin) по време на IFA 2022 (2-6 септември) в Берлин, Германия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.