Булбанк Мобайл вече и в AppGallery

Споделете публикацията:

Многофункционалното приложение за мобилно банкиране на УниКредит Булбанк – Булбанк Мобайл, вече е налично и в AppGallery – магазина за мобилни приложения на Huawei.

Булбанк Мобайл предлага улеснен вход чрез биометрични данни (с пръстов отпечатък или лицево разпознаване). Клиентите могат да спестят от времето си за посещение на банков клон, заявявайки различни продукти, както и изцяло дигитално да подписват необходимите документи за своята нова дебитна карта с доставка до адрес, договор за потребителски кредит, овърдрафт, кредитна карта и други.

Приложението предлага множество варианти за финансови операции – превод между лични и към чужди сметки, плащания към бюджета, заплащане на битови сметки, както и удобни функционалности като „Сканирай и плати с QR код“ и „Превод по мобилен номер“. С тях на клиентите не се налага да попълват на ръка IBAN и се улеснява, например събирането на пари за подарък или за обяд с колегите – изцяло мобилно, лесно и удобно.

Булбанк Мобайл разполага и с вграден дигитален портфейл, който позволява плащане на ПОС терминал директно със смартфон за моделите от сериите Huawei P40, P50, nova и други поддържащи NFC. Допълнително удобство носи и Widget функцията, която дава възможност за бърз достъп до информация за наличност по 3 сметки или до конкретни секции по избор на клиента като: битови сметки, плащания и банкови карти.

Приложението Булбанк Мобайл вече има над 550 000 активни потребители (както физически лица, така и бизнес клиенти на УниКредит Булбанк), които ежедневно използват неговите функционалности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.