Panasonic със значително присъствие на IFA 2022

На изложението IFA 2022 Panasonic представя редица продукти, включително телевизори, домашни AV устройства, малки кухненски електроуреди, продукти за лична хигиена и продукти за цифрови изображения. Компанията демонстрира и цялостни и конкретни решения за справяне с един от най-сериозните обществени проблеми днес, изменението на климата.

В съответствие с това, Panasonic излага за първи път в зала HUB27, която е с обща площ от около 5000 квадратни метра. Добре обмисленият дизайн на новия щанд спомогна до общо намаление на емисиите на CO2 със 140 тона, в сравнение с щанда на Panasonic на IFA през 2019 г., както показват изчисления съгласно Протокола за парникови газове GHG (Green House Gas). Това е еквивалентно на намаление от 71%.

Фокусът по време на изложението е основно върху текущите телевизори, които включват LED и Core-LED серии с размери на екрана от 77 до 42 инча. В този контекст, новата OLED продуктова гама на Panasonic се състои от сериите LZW2004, LZW1004 и LZW984, а Core-LED продуктовата гама се състои от сериите LXW944 и LXW834. Абсолютният акцент е върху серия LZW2004, чийто Master OLED Pro панел, специално подбран и оптимизиран от екипите за изследване и развитие.

Стайните климатици Etherea са оборудвани с разработената от Panasonic технология nanoe X, която генерира съдържащите се във водата хидроксилни радикали, внасяйки естествения природен баланс в стаята. Технологията улавя 5 вида замърсители, сред които определени вируси и бактерии, във въздуха и вътрешната среда, включително върху твърди повърхности и меки мебели, и е ефективна срещу миризми. Etherea може да се похвали с най-високия енергиен клас A+++ при отопление и охлаждане, и работи изключително тихо само с 19dB(A).

С иновативната модулна система за лична хигиена MULTISHAPE, Panasonic внася повече устойчивост при грижата за мъжете, създава пространство в банята и спестява място в чантата за пътуване. Към основната ръкохватка с акумулаторна батерия могат да бъдат закупени отделно и добавени приставки за подстригване на коса и брада, бръснене, подстригване на окосмяването по тялото, оформяне на окосмяването в ушите, носа и веждите, и дори за миене на зъби.

Пусната по-рано през 2022 г., новата Серия 900+ самобръсначки за мокро/сухо бръснене на Panasonic предлага гладко и чисто бръснене с едно движение, благодарение на комбинацията от първата бръснеща глава на компанията с 6 ножчета, ултра-бърз линеен електродвигател и японска технология за остриета.

За грижа за устната кухина в движение с ултразвукова технология, зъбният душ за пътуване EW-DJ4B използва ултразвукова водна струя, за да отмие остатъците от храна от повърхността на зъбите, между зъбите и пародонталните джобове. Всички тези устройства за лична хигиена ще бъдат изложени и демонстрирани на IFA 2022.

Акцент сред фотоапаратите на компанията са LUMIX S5 и LUMIX GH6, а по отношение на бранда Technics сред изложените модели са две нови напълно безжични слушалки EAH-AZ60 и EAH-AZ40, както и безжични шумопотискащи слушалки EAH-A800. Друг акцент сред продуктите на Technics е компактният мрежов CD ресийвър SA-C600, който е част от новата серия Premium C600.

В центъра на щанда, като специални акценти в зоната ЕКОЛОГИЧНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ и Благополучие на Panasonic ще бъдат представени някои от енергийните продукти и решения на компанията, сред които иновативния Генератор с горивна клетка с чист водород и новата термопомпа въздух-вода Aquarea EcoFleX. Също така ще бъдат показани бъдещи продукти и технологии за благополучие и по-добър начин на живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *