Ето кога стрийминг платформата SkyShowtime ще е достъпна у нас

Новата стрийминг платформа SkyShowtime ще стартира официално на 20-ти септември 2022 г. в Европа. Съвместно начинание на Comcast, компанията-майка на NBCUniversal и Sky, и Paramount Global, стартира в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция на 20-ти септември, малко преди да разгърне своите услуги и в Нидерландия, в последното тримесечие на годината.

SkyShowtime ще продължи експанзията си в Испания, Португалия, Андора, Централна & Източна Европа (ЦИЕ) през следващите месеци и през първото тримесечие на 2023 г. Пазарите, част от ЦИЕ, включват Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Унгария, Косово, Черна Гора, Северна Македония, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения. Точните дати на лансиране, както и цените на услугата в горепосочените пазари, ще бъдат обявени през следващите месеци.

Платформата ще предложи ексклузивни телевизионни премиери на театрални филми от Paramount Pictures и Universal Pictures, двете най-стари продукционни къщи на Холивуд, които заедно представляват близо 50% от холивудския бокс офис. SkyShowtime ще бъде дом на селекция от нови блокбъстър филми, следвайки техните театрални и локални премиери за домашно забавление, като например: „Топ Гън – Маверик“, „Джурасик Свят – Господство“, „Минионите 2“, „Викингът“, „Ела Изпей 2“, „Соник: Филмът 2“, „Изгубеният град“, „Имението Даунтън: Нова Епоха“, „Не!“, „Белфаст“, „Линейката“ и „Лошите момчета“.

В допълнение, SkyShowtime има нови сериали, съдържание за деца и семейства, както и селекция от емблематични заглавия от Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios и Peacock – всички вече на едно място. SkyShowtime ще включва и местно съдържание, документални филми и специални продукции от пазарите си.

Като част от партньорството си с Paramount, SkyShowtime ще замени Paramount+ в страните от Северна Европа, позволявайки на настоящи и бъдещи потребители да гледат любимите си продукции от Paramount+, като „Halo“, „Йелоустоун“, „Офертата“ и „Стар Трек: Странни Нови Светове“, заедно с оригиналните продукции на SHOWTIME® „Осите“, „Декстър: Нова кръв“, „Super Pumped: Битката за Uber“ и „Първата Дама“. За първи път, абонати ще имат достъп до още нови и ексклузивни сериали и филми, обхващащи най-доброто от Universal Pictures, Sky Originals и NBCUniversal.

От старта на платформата, потребителите ще могат да гледат премиерите на дългоочаквания сериал на SHOWTIME „Американско Жиголо“, оригиналните продукции на Sky „Възходът“, „Индекс на Страха“, „Мидуишките кукувици“ и „Закон и Ред – Сезон 21“ от Peacock. В предстоящите месеци следват още премиери на сериали като „Йелоустоун -Сезон 5“, „Идеален наклон: броня в Берлин“, „Академия за Вампири“ и продукциите на SHOWTIME® „Осите – Сезон 2“ и „Покани ме да вляза“.

Услугата ще бъде налична през приложението на SkyShowtime заiOS, tvOS и Android, както и на уебстраницата: www.skyshowtime.com. Месечният абонамент за SkyShowtime струва 6,99 евро във Финландия, 79 шведски крони в Швеция, 79 норвежки крони в Норвегия и 69 датски крони в Дания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *