Новото портфолио смарт телевизори на украинската KIVI достига до Европа

Украинската компания KIVI представи новата си серия смарт телевизори с модели с диагонал на екрана от 24 до 65 инча, различни резолюции и безрамков дизайн. Дизайнът е дело на развойния екип на компанията, а панелите в телевизорите са от клас A+.

KIVI добавя и система високоговорители съвместно с JVC Kenwood. В софтуерно отношение е заложено на Android TV 11 с магазин за приложения и интеграция на Netflix. Моделите включват и вграден Chromecast с възможност за безжично споделяне на съдържание от смартфон и Google Assistant за гласови команди. Наличен е и хъб със съдържание KIVI MEDIA за достъп до някои телевизионни канал, тренировки и игри.

Рамките около панела са с дебелина от едва 2.6 мм, а всички модели използват Direct LED подсветка и оптично разстояние 20 мм. Това позволява монтажа на телевизорите възможно най-близко до стената. Добавена е поддръжка за HDR не само от локални файлове, но и от онлайн съдържание.

Технологията Super Contrast Control 2.0 позволява автоматичната промяна на контраста и в индивидуални части на картината. Max Vivid пък е най-новата технология на KIVI, която подобрява качеството на картината чрез разпределяне на яркостта и сатурацията. Добавена е и вградена технология MEMC.

При свързване на гейминг конзола автоматично се активира и Game Mode за най-добра картина. Добавена е и поддръжката на VRR + ALLM за постигане на оптимално честотно опресняване. Има и технологии за намаляване на синята светлина и блокиране на високочестотните вълни, което защитава зрението.

Новите телевизори включват звукови системи от JVC Kenwood, които са калибрирани ръчно в зависимост от модела. Има също така поддръжка за SRC звукова обработка и Dolby Audio Processing (DAP). Дистанционното пък е разработено съвместно с южнокорейската компания Remote Solution. То е ергономично и включва връзка през Bluetooth, микрофон и тихи бутони.

Новите телевизори на KIVI са в продажба в няколко страни от региона, включително и България. От компанията планират навлизане и в други страни от Европа. Всички модели са с тригодишна гаранция.

One thought on “Новото портфолио смарт телевизори на украинската KIVI достига до Европа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *