Новите смарт конвектори AENO вече и в България

Споделете публикацията:

AENO разширява продуктовата си линия със смарт отоплителен уред, който комбинира инфрачервен и конвекционен метод на отопление. По данни на компанията, AENO Premium Eco Smart Heater е с 50% по-ефективен от други видове отоплителни уреди и методи на отопление (климатик, подово отопление, централно отопление).

Той е подходящ за отопление на помещения с площ до 30 m2 при мощност 700 W, като автоматично се изключва при достигане на зададената температура. Нагревателят работи без издухване на въздух и вдигане на прах, като инфрачервеният елемент не изсушава въздуха и не изгаря кислород в къщата.

Корпусът е с дебелина 11 милиметра от закалено стъкло с алуминиеви крачета и избор между бял или черен цвят. Управлението му ве възможно и през мобилно приложение, включително и с възможност за задаване на график. Устройството е безопасно за деца и животни, като има заключващ механизъм.

Отоплителят има и защита срещу падане. В случай на падане той се изключва автоматично, издава звук и изпраща известие на смартфона. Новият отоплителен уред вече е достъпен у нас с цена 490 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *