Започват продажбите на Huawei nova 10 Pro в България

От днес в националния ефир ще видим Ивет Лалова, която си прави селфи с новия Huawei nova 10 Pro. Ще я видим още в YouTube, Facebook и Instagram, като това съвпада с началото на продажбите на двата модела от серията Huawei nova 10 – Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro, всеки от които е наличен в два цвята – Starry Silver и Starry Black.

Телевизионната кампания с участието на Ивет Лалова е кулминацията на едно вече тригодишно партньорство с Huawei, в рамките на което сме я виждали не само с топ модели смартфони на бранда, а и със смарт часовници, слушалки и други продукти от екосистемата на Huawei.

От 3 октомври 2022 г. Huawei nova 10 Pro се предлага на препоръчителна цена от 1249 лева или със съответния абонаментен план на мобилните оператори от А1, Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорската мрежа на дистрибутора Поликомп. Huawei nova 10 идва с препоръчителна крайноклиентска цена 999 лева.

Huawei nova 10 и nova 10 Pro са част от новата сервизна програма на Huawei, която предлага опция за закупуване на допълнителна година гаранция, над стандартната за продукта, като по време на удължения гаранционен срок всички дефекти, резултат от различен от човешки фактор, ще могат да се отремонтират от официалния Център за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге“ N6 в София, с нулеви такси за диагностика, резервни части и труд.

Допълнителната гаранция не включва подмяна на батерията. Цената на допълнителната гаранция и за двата модела е 58.99 лв, като тя може да се закупи от Център за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге“ N6 в София. На горещата линия 0800 18818 може да се получи информация за процеса на закупуване от разстояние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *