Vivacom започва продажбите на iPhone 14 Plus

От днес във Vivacom започват официалните продажби на още един модел от най-новата серия смартфони на Apple – iPhone 14 Plus. Феновете на марката могат да се сдобият с iPhone 14 Plus 128 GB на цена от 58,98 лв. на месец и на изплащане за 36 месеца с план Unlimited MAX.

Представеният съвсем наскоро модел на Apple – iPhone 14 Plus притежава Super Retina XDR OLED дисплей с размер 6.7 инча и резолюция 2778 x 1284 пиксела. iPhone 14 Plus замества mini версията от предходните две поколения. От компанията добавят, че Plus вариантът има най-издръжливата батерия за iPhone досега. Моделът предлага до 26 часа видео плейбек при до 20 часа за стандартния модел.

Използван е миналогодишният чипсет Apple A15 Bionic, който обаче е с 5-ядрен графичен процесор, постигайки с 18% подобрение в това отношение. 14 Plus залага на 12-мегапикселови сензори в основната камера. Главният е с 1.9µm пиксели, спрямо 1.7µm в предходното поколение, и бленда f/1.5 спрямо f/1.6. така се прихваща с 49% повече светлина. В софтуерно отношение е добавен Photonic Engine, който е изграден на Deep Fusion. Така се подобрява драстично качеството на снимките при ниска околна светлина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *