Нова функционалност за платено паркиране в приложението Моят A1

Нова функционалност на приложението „Моят A1” предлага възможност за управляване на престой на автомобилите си. Новата секция „Паркиране с SMS“ автоматично локализира устройството, като показва границите на съответните паркинг зони на карта.

След първоначалното въвеждане, приложението запомня данните на автомобила, като дава възможност за запазване на повече от едно МПС. Потребителят може да изпрати SMS за удължаване на престоя директно през приложението, както и да заплати за престой в зона, дори когато е извън обхвата ѝ.

Приложението автоматично показва оставащото време за платено паркиране, като уведомява и за оставащи последни 5 минути от него. Допълнително удобство е изпращането на съобщения директно за сутринта на следващия ден. Тази функционалност се предлага на територията на общините, чиито системи поддържат т.нар. отложено паркиране.

Сумата за заплащане на паркирането се начислява към сметката на абоната или се приспада от баланса на предплатените карти.

„Паркиране с SMS” в „Моят A1” ще стартира от София, Бургас, Пловдив, Русе, Стара Загора, Благоевград, Дупница, Ямбол, Враца и Велинград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *